Reformdrogist en Praktijk de Regenboog

Praktijk de Regenboog

Onze praktijk is sinds 30 april 2015 verhuisd naar de Huis te Landelaan 490 in Rijswijk. Daar hebben we nu een mooie locatie gevonden voor onze winkel (Reformdrogist de Regenboog), onze schoonheidssalon (Beautysalon de Regenboog) en onze praktijk (Massagepraktijk de Regenboog).

Bij de Rijswijkse Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Natuurlijke Schoonheidsverzorging 'de Regenboog' kunt u terecht bij:

Wil Visser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor alles op massage-gebied. Daarnaast staat Wil full-time in zijn eigen winkel (www.reformdrogistdeRegenboog.nl) aan de Huis te Landelaan 490 in Rijswijk. Hier worden in een aparte ruimte ook onze cursussen gegeven.

Marja Visser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor uitgebreide schoonheidsbehandelingen op natuurlijke basis. Marja heeft haar eigen website: www.beautysalondeRegenboog.nl .

Inmiddels heeft de praktijk al jaren een naam opgebouwd op het gebied van haar massagecursussen. Van heinde en verre weet men ons hiervoor te vinden. Bij onze paktijk kunt u onder meer terecht voor een cursus Massage (basiscursus en vervolgcursus), voor een cursus Voetreflexologie (basiscursus en jaaropleiding), voor een cursus Aromatherapie (basiscursus), voor een cursus Stoelmassage of voor een workshop Hot Stone massage of Kruidenstempel massage. Nieuw zijn onze cursussen Edelsteen Massage en de Chakra cursus.

De Rijswijkse Praktijk voor Natuurgeneeskunde ‘De Regenboog’ Huis te Landelaan 490 in Rijswijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De buslijnen 18 en 23 stoppen voor de deur en het treinstation en tramlijn 17 liggen op maximaal 5 minuten loopafstand van onze nieuwe locatie. Voor fietsers is er een aantal fietsplekken voor de deur. Als u met de auto komt, er is overdag en 's avonds voldoende parkeerruimte. Wel kan je overdag alleen voor de deur betaald parkeren.  Op 5 minuten loopafstand zijn er voldoende parkeerplaatsen aan de overkant van de Huis te Landelaan en in de zijstraten hiervan.

Kijk ook eens op de site van onze schoonheidspecialiste Marja Visser: beautysalon de Regenboog en op de site van onze winkel: Reformdrogist de Regenboog. Beide website adressen staan vermeld bij onze links onder het menu: diversen.

Reformdrogist de Regenboog / Praktijk de Regenboog

Huis te Landelaan 490
2283 VJ  Rijswijk


Openingstijden: Di t/m Vr 09.00 - 17.30  Za 09.00 - 16.00.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.