Reformdrogist en Praktijk de Regenboog

Basiscursus Chakra massage

Chakra betekent in het Sanskriet ‘wiel’ of ‘schijf’. Een chakra wordt ook wel omschreven als een wielvormige draaikolk waarin verschillende niveau’s van bewustzijn elkaar kruisen of tegenkomen. Door de rotaties van de chakra’s wordt energie aangetrokken en afgegeven in een voortdurende energie-uitwisseling. De chakra’s kun je zien als de verdelers van alle levensenergie.

Als een chakra niet goed functioneert (neemt te weinig energie op of is juist overactief) ontstaat er een disbalans tussen de chakra’s onderling. Dit kan tot een ziekte of aandoening leiden. Dat kan zijn op het gebied waar de chakra zich bevindt of op het bij het chakra behorende orgaan. Ook kan men zich uit balans voelen, je zit niet lekker in je vel of je bent geblokkeerd.

De chakra’s bevinden zich aan de voorzijde van de wervelkolom. Er zijn 7 hoofdchakra’s. De chakra’s 2 t/m 6 bevinden zich zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het lichaam. De chakra’s aan de voorzijde staan voor het emotioneel functioneren van de mens en de chakra’s aan de achterzijde staan voor de wilsfunctie.

Per lesavond gaan we in op de werking en de eigenschappen van een chakra. De laatste lesavond gaan we alle chakra’s behandelen en met elkaar in balans brengen.

In deze chakra cursus leer je de basiskennis en de juiste werking per chakra.
Je leert de kwaliteiten te herkennen van een goedwerkend chakra. Je leert over chakra-gerelateerde krachten en hoe je deze behandelt. Je leert het harmoniseren van een chakra. Je leert de helende invloed van het toepassen van een klankschaal op een chakra.

Veel aandacht wordt besteed aan de helende invloed van kleuren bij een chakrabehandeling. De zeven chakra’s corresponderen met de zeven kleuren van de regenboog en het electromagnetisch spectrum (aura). Hiervoor werken we met een kleine lichtlamp met verschillende filters en we hebben hiervoor een heel uitgebreid lichttherapie apparaat van prof. dr. Heinz Schiegl in onze praktijk (Colortron).
Geen enkele andere praktijk in Nederland kan u deze mogelijkheden bieden. Hierin zijn we echt uniek met onze chakra cursus.

Deze Chakracursus kan ivm Coronamaatregelen voorlopig niet meer worden gegeven helaas.

De cursus chakra massage bestaat uit acht avonden van 2½ uur.

Alle avonden beginnen om 19.00 uur en duren tot 21.30 uur.

Kosten cursus Chakra massage

De kosten voor de cursus Chakra massage bedragen € 295,00 inclusief cursusmap en koffie of thee.

De cursuskosten van deze cursus Chakra massage graag overmaken ruim voor aanvang van de cursus op bankrekening: NL74 RABO 03471.15.357 t.n.v. Reformdrogist de Regenboog te Rijswijk o.v.v. van cursus Chakra massage cursus.

Reformdrogist de Regenboog / Praktijk de Regenboog

Huis te Landelaan 490
2283 VJ  Rijswijk


Openingstijden: Di t/m Vr 09.00 - 17.30  Za 09.00 - 16.00.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.