Reformdrogist en Praktijk de Regenboog

Basiscursus stoelmassage

Stoelmassage is in Nederland een redelijk nieuwe vorm van massage, gebaseerd op eeuwenoude Japanse en Chinese massagetechnieken en die in Amerika verder ontwikkeld zijn.

Op een speciaal daarvoor ontworpen stoel gaat men met de kleren aan zitten en in 20 minuten worden dan achtereenvolgens de schouders, de armen, de handen, de rug, de heupen, de nek en het hoofd gemasseerd. Deze stoelmassage van 20 minuten zorgt ervoor dat de energiebanen weer gaan stromen, de bloedsomloop wordt bevorderd en de afvalstoffen worden uit de spieren en uit andere organen (waaronder de hersenen) sneller afgevoerd. Na een korte stoelmassage voelt men vaak weer nieuwe energie, men is minder vermoeid en het lichaam is weer beter in balans. Doordat ook het hoofd wordt gemasseerd, krijgen de hersenen meer zuurstof en daardoor is men in staat weer helderder te denken.

Hoewel de stoelmassage het meest wordt toegepast op kantoren en bedrijven, en gegeven wordt door bedrijven of organisaties die hiervoor de workshops in een weekend plannen. Bij Wil Visser van praktijk de Regenboog kunt u nu ook terecht voor een basiscursus stoelmassage. Op kantoor bent u vaak een van de velen die op een stoel worden gemasseerd. Bij praktijk de Regenboog heeft men echter meer tijd voor u; desgewenst kan naast de stoelmassage gekozen worden voor meer ontspannende massagetechnieken. Bij de reguliere opleidingen speelt de behandelingstijd een hele belangrijke rol. De stoelmassage moet binnen 15 minuten afgerond zijn. Bij praktijk de Regenboog wordt meer rekening gehouden met de client(e) en mag de stoelmassage best een paar minuten langer duren.

Bij praktijk de Regenboog duurt de basiscursus 6 avonden van 2½ uur en de kosten bedragen hiervoor 295 euro. Dit is inclusief cursusmap en koffie of thee. Het wordt heel erg op prijs gesteld als het cursusgeld voor aanvang van de cursus overgemaakt is naar onze bankrekening: NL74 RABO 0347 1153 57.

Deze basiscursus Stoelmassage zal ivm alle corona-maatregelen de komende tijd voorlopig niet meer gegeven kunnen worden.

 

stoelmassage

Reformdrogist de Regenboog / Praktijk de Regenboog

Huis te Landelaan 490
2283 VJ  Rijswijk


Openingstijden: Di t/m Vr 09.00 - 17.30  Za 09.00 - 16.00.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.