Reformdrogist en Praktijk de Regenboog

Stoelmassage

Stoelmassage is in Nederland een redelijk nieuwe vorm van massage, gebaseerd op eeuwenoude Japanse en Chinese massagetechnieken en die in Amerika verder ontwikkeld zijn.

Op een speciaal daarvoor ontworpen stoel gaat men met de kleren aan zitten en in 20 minuten worden dan achtereenvolgens de schouders, de armen, de handen, de rug, de heupen, de nek en het hoofd gemasseerd. Deze stoelmassage van 20 minuten zorgt ervoor dat de energiebanen weer gaan stromen, de bloedsomloop wordt bevorderd en de afvalstoffen worden uit de spieren en uit andere organen (waaronder de hersenen) sneller afgevoerd. Na een korte stoelmassage voelt men vaak weer nieuwe energie, men is minder vermoeid en het lichaam is weer beter in balans. Doordat ook het hoofd wordt gemasseerd, krijgen de hersenen meer zuurstof en daardoor is men in staat weer helderder te denken.

Hoewel de stoelmassage het meest wordt toegepast op kantoren en bedrijven, kunnen gegadigden nu ook bij ons in de praktijk terecht voor een stoelmassage.

Bij ons duurt een stoelmassage ca. 20 minuten en de kosten zijn 19,50 euro per behandeling van 20 minuten.

Reformdrogist de Regenboog / Praktijk de Regenboog

Huis te Landelaan 490
2283 VJ  Rijswijk


Openingstijden: Di t/m Vr 09.00 - 17.30  Za 09.00 - 16.00.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.