Reformdrogist en Praktijk de Regenboog

Basiscursus aromatherapie

Deze cursus kan helaas voorlopig niet meer worden gegeven.

De heilzame werking van distillaten en extracten uit plantaardig materiaal was al ver voor onze jaartelling bekend.

In deze basiscursus wordt ingegaan op de achtergrond van de aromatherapie en de werking en toepassing van 30 verschillende essentiële oliën. Per lesmiddag komen elke keer 3 essentiële oliën aan bod. Deze oliën worden in de les besproken en behandeld.

Aromatherapie wordt tegenwoordig heel veel toegepast in cosmeticaproducten voor huid- en lichaamsverzorging en is populair bij jong en oud. Ook parfums bestaan voor een groot deel uit essentiële oliën, die helaas vaak niet van natuurlijke oorsprong zijn.

Deze cursus is vooral bedoeld voor iedereen die graag zelf maskers, pakkingen, crèmes, lotions, massageoliën wil maken met behulp van natuurlijke essentiële oliën. Ook is deze cursus geschikt voor iedereen die iets meer over huidklachten, huidtypes en natuurlijke verzorgingsproducten wil leren.

In deze cursus leer je onder meer eigen samengestelde douchegels, badoliën en massageoliën te maken. Ook worden pakkingen voor de rug samengesteld met behulp van essentiële oliën. Er worden uitsluitend 100% natuurlijke essentiële oliën van Chi en Volatile gebruikt.

De zelfgemaakte oliën worden in deze cursus praktisch toegepast door middel van verschillende massage's. In deze cursus komen verschillende massagevormen aan bod zoals: voetmassage, gezichtsmassage, nekmassage, schoudermassage, hoofdhuidmassage en rugmassage. Ook worden daarnaast nog de rugpakkingen en gezichtsmaskers toegepast in de praktijk.

aromatherapie1          aromatherapie2

Cursusprijs
De kosten voor de basiscursus aromatherapie bedragen voor 6 lessen € 295,00. Bij deze prijs is een cursusmap, gebruik van de oliën en koffie of thee inbegrepen.
Betaling gaarne vooraf op Iban bankrek.nr. NL74 RABO 0347 1153 57 van de Rijswijkse praktijk voor Natuurgeneeskunde 'de Regenboog', Huis te Landelaan 490 , 2283 VJ Rijswijk of kontant op de eerste les.

Voor inschrijving van deze cursus kunt u zich telefonisch of schriftelijk opgeven bij Wil Visser, natuurgeneeskundig therapeut, tel. 070-3938181 (dinsdag t/m/zaterdag overdag)

Reformdrogist de Regenboog / Praktijk de Regenboog

Huis te Landelaan 490
2283 VJ  Rijswijk


Openingstijden: Di t/m Vr 09.00 - 17.30  Za 09.00 - 16.00.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.