Reformdrogist en Praktijk de Regenboog

Kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage. Een weldadige, ontspannende en helende massage, afkomstig uit Thailand.

De warme stempels bevatten natuurlijke kruiden en bloemen die o.a. de volgende eigenschappen hebben:

  • ontspannend
  • reinigend
  • ontsteking remmend
  • activeert de stofwisseling
  • versterkt het immuunsysteem
  • spijsverterings bevorderend
  • pijn verdovend


De kruidenstempels zijn als het ware buidels: een speciale samenstelling van kruiden en bloesem verpakt in natuurlijk linnen. De buidels zijn verpakt als ene soort stempel, en het lichaam wordt dus behandeld met deze stempels. Omdat wij anders leven, anders eten, onze cultuur en klimaat verschillend is, kunnen ook Europese kruiden worden gebruikt. De kruiden zijn net voor de bloeitijd geoogst, zodat ze beschikken over het volle aroma.

Door de warmte van de gestoomde kruidenbuidels (+/- 50 C) werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel en de natuurlijke lichaamstemperatuur zal zich natuurlijk gaan gedragen en de doorbloeding activeren. Blokkades worden opgelost en nieuwe energie vloeit weer door uw lichaam. Het lichaam zal nog vele uren na deze massage ontspannend aanvoelen en natintelen, U voelt zich herboren!

Deze massage kan verlichting brengen bij spierpijn, stress, reuma, en door het afvoeren van afvalstoffen kan het ondersteunend werken bij het afvallen en bij vasthouden van vocht. Ook is het heilzaam bij slapeloosheid, huidproblemen, hoofdpijn en verkoudheid. U dient na deze massage veel water te drinken.

De kruidenstempel massage +/- 30 minuten bestaat uit:

  • massage met de stempels van uw rug en schouders
  • handmassage van uw rug en schouders om de kruiden nog dieper te laten inwerken.
  • massage van uw benen met de kruidenstempels (achterzijde).


Workshop Kruidenstempel massage.
Aangeraden wordt voor deze workshop donkere onderkleding aan te trekken en donkere handdoeken mee te nemen naar de workshop. De kruidenstempels laten soms vlekken na die moeilijk uit de kleding te verwijderen is.
In de cursus worden de vier basistechnieken van de kruidenstempelmassage behandeld: kloppen, draaien, rollen en trekken.

In de cursus wordt het gehele lichaam behandeld: voeten, benen (voor- en achterkant), rug, nek/schouders, armen, handen, buik, decollete en gezicht.

Er wordt gemasseerd met de kwalitatief uitstekende en handgemaakte HERBAL SIAM STAMPS uit Thailand.

Deze workshop omvat een hele dag van ca. 5,5 uur. Cursusprijs: 120 euro.

Deze workshop wordt alleen nog gegeven op aanvraag en bij voldoende cursisten.

Voor meer inlichtingen kunt u een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Reformdrogist de Regenboog / Praktijk de Regenboog

Huis te Landelaan 490
2283 VJ  Rijswijk


Openingstijden: Di t/m Vr 09.00 - 17.30  Za 09.00 - 16.00.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.